Задати питання:
 Ваше ім`я:
 Запитання:
 
Всі запитання (81):
Іван
11 червня 2015 о 16:41
Коли буде виконано ямковий ремонт вулиць Широка, бо є такі ями за глибокі покісточки?
А ще біля Москалика Богдана по вул Київська, колишній комунбудинок, бо проїхати вже неможливо так водою асфальт повимивало?
І третє питання наскільки законно по вулиці Широкій розміщені лежачі поліцейські? Чому по обидві сторони від таких обмежувачів швидкості досі не встановлені дорожні знаки?
Міський голова
12 червня 2015 о 15:00

     На цьому тижні вже розпочато поточний ремонт вулиці Київської. Наступними будуть ремонтуватися вулиці Широка, Кулачинська, В.Стефаника, В.Коснятина, М.Грушевського.

Петро Чукуляда
22 квітня 2015 о 21:34
Чому ви опубліковуєте провокаційне питання , в сторону М.Радевича?
Тарас
20 квітня 2015 о 16:07
Зверніть увагу на упереджене ставлення Михайла Радевича, автора ПСЖ. На Вашову місці я б давного його противну х*** і грубу с**** успокоїв, хай іде герой в АТО
ігор
27 березня 2015 о 18:07
чи плануєтє ви якось боротись із воронами б міському парку,адже там неможливо пройти.
Міський голова
30 березня 2015 о 16:00

     Вирішення даного питання потребує залучення значних коштів (витрати на чищення та підрізування дерев), які на сьогоднішній день немає змоги виділити з міського бюджету. На найближчі роки планується оновлення міського парку, в якому буде включене питання боротьби із воронами.

ігор
21 лютого 2015 о 15:22
Доброго дня.Чи планується в майбутньому ремонт будівлі Снятинської Пошти,будинок старовинний,давній,гарний лиш потрібна реставрація...
Міський голова
23 лютого 2015 о 15:39

     Виконавчий комітет міської ради протягом останніх років п’ять разів звертався до керівництва відділення поштового зв’язку №1 у м. Снятин Івано-Франківського філіалу українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» про необхідність ремонту їхнього приміщення. Оскільки дане приміщення знаходиться на балансі «Укрпошти», тому ремонтні роботи мають виконуватися лише за кошти балансоутримувача.

     Згідно чинного законодавства України міська рада не може виконувати ремонті чи інші роботи вищезгаданого приміщення.

ігор
06 березня 2015 о 11:30
Доброго дня.Скажіть будь-ласка,ви так гарно прибираєте місто до пасхи,а коли заберуть сміття біля покійного Філя,це по вул.Лукавецького,бо там уже розводяться щури,і пси ???
Виконавчий комітет
10 березня 2015 о 11:11

Повідомляємо, що дане питання неодноразово піднімалося на засіданнях виконавчого комітету та сесій міської ради. На одній з них міський голова звернувся по даному питанню до депутата по даному округу і запропонував щоб мешканці вулиці Лукавецького толокою прибрати все сміття.

Тетяна К.
17 грудня 2015 о 08:54
Ще скажіть будь-ласка чому на кладовищі центральному машина , яка вивозить сміття іде попри могили, памятники сідають від того на одну сторону невже неможна якось придумати щоб машина не заїзджала через вічний вогонь і і по доріжці як я вже вище вказала. Щоб перенести смітники або зробити ще заїзд з якоїсь іншої сторони. Невже неможна подбати про людей які платять не малі гроші щоб поставити памятники рідним. Дбайте про людей трішкт не тільки про свої статки.
Заступник міського голови
23 грудня 2015 о 07:34

Пам

'ятники хиляться від просідання грунту, а не від руху трактора.
ігор
09 грудня 2014 о 17:09
Доброго Вечора.хочу подякувати від себе і жителів міста про хорошу роботу в міському парку, по відновленню освітлення..
ігор
09 грудня 2014 о 17:14
Скажіть будь-ласка, чи якось можна зрушити з місця застою спортивний комплекс, який уже більше 10 років неопалюється, криша тиче. Я розумію шо це питання неодного дня, але дійде до того, шо в районі пропаде спорткомплекс, який є ненайгіршим в області.....дякую...
Міський голова
11 грудня 2014 о 13:32

     ФСТ „Колос” входить до системи агропромислового комплексу України, здійснює свою діяльність за рахунок членських внесків, фінансової підтримки з бюджету, фінансової підтримки Фонду державного соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, спонсорських внесків, добровільних пожертвувань громадян, підприємств, установ, організацій, інших надходжень.

     Приміщення спортивного комплексу, яке розміщене за адресою: м. Снятин, вул. Шевченка, 8а належить власнику Снятинському кооперативно-профспілковому фізкультурно-спортивному товариству „Колос”.

     На даний час, районне товариство не одержує бюджетної підтримки і знаходиться у незадовільному фінансовому стані.

     Здійснити ремонт спорткомплексу, встановити в ньому опалення вкрай необхідно, але – це є питанням, що відноситься до компетенції керівництва Снятинського „Колосу”.

     Крім того, інформуємо Вас, що Цивільний та Господарський кодекси України визначає права власника у своїй господарській діяльності на власний розсуд володіти, користуватися і розпоряджатися належним йому майном.

     Незважаючи на це, міська рада найближчим часом буде активувати розгляд питання про фінансування даного закладу.

Юрій
13 листопада 2014 о 15:21
Перед виборами у районці читав статтю про виділення землі в міському парку під кафе. Ніде не знайшов коментарів міської влади з цього приводу.
Виконавчий комітет
17 листопада 2014 о 15:21

Коментар голови постійної

комісії з питань земельних

відносин та екології В.Вірченка

 

     Заява жительки м. Снятин вул. Б.Хмельницького,8 гр. Чичул Віри Петрівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0380 га для обслуговування нежитлової будівлі приміщення кафе по вул. Шевченка,8в (біля спорткомплексу) в м. Снятин була розглянута на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин та екології. Згідно протоколу засідання постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 21 серпня 2014 року №43 рекомендовано розглянути проект рішення на засіданні сесії міської ради. У зв’язку з тим, що на даній земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомості, на який є правовстановлюючі документи на нерухоме майно, підстав для відмови у винесенні на розгляд сесії вищевказаної заяви не було.

    

 

Коментар завідувача відділом  земельних ресурсів К. Макотяк

 

     В міську раду надійшла заява жительки м. Снятин вул. Б.Хмельницького,8 гр. Чичул Віри Петрівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0380 га для обслуговування нежитлової будівлі приміщення кафе по вул. Шевченка,8в (біля спорткомплексу) в м. Снятин.

     Чому дана заява розглядалася на сесії міської ради? Тому що, згідно чинного законодавства, а саме п.2.ст.123 Земельного кодексу України громадянин звертається із клопотанням до органів місцевого самоврядування про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, а відповідний орган місцевого самоврядування в межах повноважень розглядає клопотання і дає дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки або надає мотивовану відмову.

     Оскільки гр. Чичул Віра Петрівна є власником нежитлової будівлі приміщення кафе по вул. Шевченка,8в, біля спорткомплексу (рішення суду справа №351/1563/14-ц від 07.08.2014 року про визнання права власності на нерухоме майно), то рішенням сесії міської ради від 11.09.2014 року №711-36/2014 більшістю голосів було надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

     Згідно прийнятого рішення сесії земельна ділянка не відчужується і не продається. Проект землеустрою виготовляється для того, щоб, згідно чинного законодавства, орендар сплачував орендну плату за користування земельною ділянкою. До слова, дане кафе фактично знаходиться в користуванні з 2001 року.

     Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки погоджується в порядку встановленому ст.186-1 Земельного кодексу України. Після погодження, проект землеустрою подається на затвердження сесією міської ради у встановленому законодавством порядку і земельна ділянка передається виключно в оренду.

 СТОРІНКИ: « попередня   1    2    3    4  5  6    7    8    9   настпуна »