Задати питання:
 Ваше ім`я:
 Запитання:
 
Всі запитання (81):
Олег
14 листопада 2016 о 20:02
Місяць не забирають сміття,позор міські ради і Ave,нам що робити? Перестати платити і подавати у суд.
Заступник міського голови
17 листопада 2016 о 13:12

Доброго дня. Якщо по вашій вулиці не забирають тверді побутові відходи рекомендуємо Вам повідомити вуличного депутата про такий факт. Після чого складається відповідний акт, який направляється в філію «АВЕ-Коломия».

Вiктор
05 листопада 2016 о 20:21
Доброго дня, м.Снятин скоро буде як Лас-Вегас, кожен мiсяць вiдкриваються новi гральнi заклади. "Вопак" обiклали з двох сторiн, з одноi сторони "Iнтернет", а з другоi "в мережi", "лото ресурс" бiля кiнотеатру, "в мережi" в примiщеннi дитячого магазину "Ластiвка", на кольцi "в мережi" напроти автостанцii.I це всi заклади нелегалнi , в яких проводяться азартнi iгри. Мене цiкавлять питання, чи сесiя мiськоi надавала цим закладам дозвiл на проведення iхньоi дiяльностi, на цiлодобовий режим роботи, чи податкова надавала iм лiцензii на продаж алкоголю та цигарок, чи люди, якi там працюють ( в кожному закладi щонайменше 5 осiб ), зареестрованi як найманi особи в податковiй? Напевно, що нi... Нашiй полiцii про це вiдомо? Я прошу звернути на це увагу всiх начальникiв держслужб, якi мають це контролювати, а не мати до цього вiдношення... Я за розквiт нашого мiста, за боротьбу з корупцiею, а такI заклади лиш породжують ii i псують загальне враження про наше мiсто...
Заступник міського голови
07 листопада 2016 о 14:47

Інформуємо Вас про те, що Ваше звернення направлено до правоохоронних органів та до Снятинської РДА для проведення перевірки та вжиття заходів. Про результати розгляду Вас буде додатково повідомлено.

Микола
23 жовтня 2016 о 10:53
Скажіть ,будь ласка, чому в розділі "Вакансії" ніколи не було і немає якоїсь інформації ?
Заступник міського голови
01 листопада 2016 о 13:41

Доброго дня. Повідомляємо про те, що в розділі «Васкансії» не надана інформація в зв’язку з відсутністю вакантних місць в Снятинській міській раді.

Наталія
15 жовтня 2016 о 08:48
Дуже дякую за відповідь щодо шкільного автобуса.Прошу відповісти на наступні запитання:хто склав такий графік та чим ви керувалися при його затверджені? Коли б мали діти з Микулинців прокидатись, щоб прибути на навчання на 9:00 годину. Чому ці діти повинні 1,5 години чекати на початок навчання. Прошу повністю описати маршрут руху цього автобуса з 7:00 до 9:00.
Заступник міського голови
20 жовтня 2016 о 13:43

Інформуємо Вас про те, що шкільний автобус знаходиться у власності управління освіти Снятинської РДА, а отже ним затверджувався маршрут та графік руху даного автобуса.

Враховуючи вищенаведене, рекомендуємо звертатися в управління освіти Снятинської РДА.

Наталія
03 жовтня 2016 о 19:38
О котрій годині шкільний автобус забирає дітей в Микулинцях?
Заступник міського голови
05 жовтня 2016 о 08:49

Доброго дня. Інформуємо про те, що шкільний автобус у мікрорайоні Микулинці зупиняється о 7:25 годині.

Степан
04 вересня 2016 о 14:38
Щось планується для розвитку туризму в нашому місті ?!
Заступник міського голови
07 вересня 2016 о 08:54

Інформуємо про те, що для розвитку туризму в м. Снятин сесією міської ради затверджено Програму розвитку культури і туризму у місті Снятин, у цьому році виготовлено карту міста. З метою розвитку зеленого та вело-туризму встановлено велопарковки. Розроблено проектно-кошторисну документацію, щодо розміщення на схилі (поруч приміщення Снятинського коледжу) оглядового майданчика. Планується внутрішній ремонт приміщення міської вежі для проведення екскурсій на ратуш.

ігор
02 вересня 2016 о 13:37
Доброго дня...чи може бути розглянуте таке питання як,трансляція домашніх матчів футбольної команди міста Снятин,якщо не в прямому ефірі,то хоть би в записі через день на каналі"Снятин".дякую.
Заступник міського голови
07 вересня 2016 о 08:52

Доброго дня. Інформуємо про те, що студія телебачення є приватною. Щодо трансляції домашніх матчів футбольної команди міста Снятин рекомендуємо звертатись до власників телестудії.

Тарас
28 серпня 2016 о 23:44
Скажіть ,будь ласка,що планується в майбутньому на рахунок туризму,як планується розвивати туризм в нашому місті?
Заступник міського голови
07 вересня 2016 о 08:47

Повідомляємо про те, що сесією міської ради затверджено Програму розвитку культури і туризму у місті Снятин, у цьому році виготовлено карту міста. З метою розвитку зеленого та вело-туризму встановлено велопарковки. Розроблено проектно-кошторисну документацію, щодо розміщення на схилі (поруч приміщення Снятинського коледжу) оглядового майданчика. Планується внутрішній ремонт приміщення міської вежі для проведення екскурсій на ратуш.

ігор
22 серпня 2016 о 11:14
Є пропозиція--зробити Ратушу туристично привабливою,відкрити екскурсії на оглядовий майданчик,.таким чином можна і поповняти бюджет,так як це працює в Львові
Заступник міського голови
31 серпня 2016 о 09:47

Дякуємо за пропозицію, інформуємо про те, що проектно-кошторисна документація на ремонт ратуші знаходиться на експертизі.

Після позитивного рішення сесії міської ради планується розпочати роботи по ремонту та реставрації приміщення магістрату та самої ратуші.

Степан
06 серпня 2016 о 00:58
У мене є хороша пропозиція - зробити площу теж пішохідною зоною .Але перед цим слід зробити хороше покриття площі.
Заступник міського голови
12 серпня 2016 о 11:50

  Дякуємо за пропозицію, дане питання було обговорено на засіданні виконкому, після закінчення ремонту дороги державного значення Н-10 планується ремонт центральної площі.

    Щодо пішохідної зони дана пропозиція приймається.

 СТОРІНКИ: « попередня   1  2  3    4    5    6   ...   9   настпуна »