Задати питання:
 Ваше ім`я:
 Запитання:
 
Всі запитання (81):
всі жителі вулиці Річноі
06 серпня 2016 о 19:06
Скажіть будь ласка коли будуть зроблені сходи по вул.Річна і дорога по цій вулиці дуже дядую якщо хоч щось зробите
Заступник міського голови
12 серпня 2016 о 10:53

Інформуємо про те, що ремонт сходів по вулиці Річна буде проводитись найближчим часом.

Олег
30 липня 2016 о 13:09
Хочу звернутися до адміністратора сайту зробіть щоб до запитання можна додати фото і відео як доказ порушення.
Заступник міського голови
01 серпня 2016 о 13:28

Дякуємо за співпрацю, просимо фото і відео надсилати на електронну пошту Снятинської міської ради

snyatyn_rada@i.ua
Paul
25 липня 2016 о 20:58
Скажіть, будь ласка ,чому на ринку немає каналізації (стічних труб), працівники змушені виливати нечисту воду на дорогу. І взагалі, ринок в нашому місті це дурдом !
Це ж центр міста,а пакетики літають немов так має бути, завжди брудно,валютчики плюють під ноги ,тротуар біля міліції потрібно зробити .
Заступник міського голови
28 липня 2016 о 11:01

Міський ринок знаходиться у власності Снятинського СТ.  Ваше зауваження щодо каналізації (стічних труб) взято до відома.
Працівники КП «Покуття-Комунальник» щоденно прибирають територію ринку.
Ремонт тротуару біля Снятинського ВП ГУНП буде здійснюватись підрядною організацією, яка на даний час проводить ремонт дороги державного значення Н-10 в місті Снятин.

Тарас
25 липня 2016 о 21:03
Пане мер ,Ви можете нарешті зробити хороші дороги на всіх другорядних вулицях ?! І тротуари біля пошти ,біля міліції вже нарешті потрібно зробити по людськи .Я на вас надіюся.
Заступник міського голови
28 липня 2016 о 10:56

Снятинською міською радою на даний час проведено ремонт дороги та тротуару по вул. Шухевича, вул. Кардинала Йосипа Сліпого, а також ремонт тротуару по вул. Микулинська та Стефаника. Дані роботи будуть проводитися в тому числі і на вказаних Вами вулицях.

Іван
21 травня 2016 о 01:26
Доброго дня Вам!!! Хочу розказати Вам про велику проблему нашого рідного міста. Не знаю чому до сих пір Ви не звертали на це уваги, або не хотіли, або вам заборонили звертати на це увагу?! За адресою Шевченка 115 ( в народі називається «АРЕНА», де керуючий , особа, на ім’я Богдан), вже декілька років процвітає гральний бізнес. Раніше в закритому режимі, а на даний час прикриваються документами підозрілої фірми «КУБОК», і продовжують працювати на заборонених програмах «ЧЕМПІОН» і «СУПЕРОМАТІК», які не підлягають жодним ліцензійним умовам, а найстрашніше є те, що вони є програмами російських компаній, які в свою чергу отримують 20% від проданих кредитів мешканцям нашого міста і району. Так що це виходить… наші хлопці воюють на Донбасі, життя віддають за нашу свободу і незалежність, а ми таке патріотичне місто Снятин напряму даєм заробляти Москві, і за ці гроші вбивають наших хлопців?! Вам не здається, що це схоже як мінімум на сепаратизм?!?! Чому ви закриваєте на це очі ( звертаюся до всіх органів самоврядування міста Снятин)? Невже життя наших хлопців нічого для вас не варте??? Так само, не один рік, по адресі Шевченка 12а, під дитячим магазином «ЛАСТІВКА», в підвалі процвітають власники даної будівлі разом з компаньйоном з Чернівецької області на ім’я Олексій, займаючись нелегальним гральним бізнесом з такими самим програмами, одна відмінність, там взагалі ніяких документів немає. Я закликаю Вас, пане Голова, прийняти міри. Якщо Ви ніяк не відреагуєте, мушу Вас повідомити, що дана інформація з усіма доказами вже знаходиться у репортерів відомого всеукраїнського каналу і вони готові зробити гарний репортаж до дня нашого мальовничого і патріотичного міста Снятин. Так само всі зібрані матеріали і докази нададуться в Генпрокуратуру України і в СБУ м.Київ, і нехай вони розбираються чи це корупція чи сепаратизм, і припинять це неподобство. Підтримувати в цей важкий для України час сепаратистів, я не розумію як це можна виправдати. Задумайтесь, пане Голова, і прийміть міри…
Заступник міського голови
01 червня 2016 о 09:16

На даний час Ваше звернення направлено до правоохоронних органів для проведення перевірки та вжиття заходів.

Олег
30 березня 2016 о 17:00
Правда що міська рада хоче зрубати дерева у парк
Заступник міського голови
04 квітня 2016 о 08:13

Здійснювати вирубку дерев в міському парку Снятинською міською радою не планується.

ігор
29 березня 2016 о 18:41
В Снятині потрібно зібрати весняну толоку,щоб прибрати ідеально центр міста..Зверніться із цим питанням до всіх підприємств,організацій,приватників,щоб забезпечили явку певної кількості людей..На мою думку,це не буде проблемою..Я сам б прийняв участь...дякую.
Заступник міського голови
04 квітня 2016 о 08:12

     Дякуємо за Вашу громадську позицію і за те, що Ви не є байдужим до санітарного та естетичного вигляду нашого міста.

     Місто вже розпочало підготовку до Великодніх свят, а саме майстер по благоустрою проводить розмови із власниками та продавцями магазинів, щоб приводили в належний стан свої прилеглі території та фасади.

    Працівниками КП «Покуття-Комунальник» розпочато весняну висадку зелених насаджень. На місцях сухих та старих насаджень висаджено нові кущі самшиту та туї, пофарбовано електричні опори по алеї біля пам’ятника Т. Шевченка.

     Просимо всіх підключитися до проведення «весняної толоки» поруч свого помешкання, приміщення, тоді місто наше матиме привабливіший вигляд.

     Нагадуємо всім про те, що згідно Правил благоустрою м. Снятин всі прилеглі території до установ, підприємств, магазинів, приватних садиб розкріплені у відповідності до їх власників та керівників. Отже за їх санітарний стан безпосередньо вони і відповідають.

     Віднесімося до його вигляду, як до свого зовнішнього, тоді будемо разом всі гарні і охайні.

ігор
26 березня 2016 о 14:51
Доброго дня..чи знаєте ви,що по вул.Завалівській останнім часом їздять багатотонні вантажівки фірми Цегельного заводу.,,це спричиняє руйнування дорожнього покриття,зцим потрібно щось робити..коли буде вирішено цю проблему.
Заступник міського голови
29 березня 2016 о 13:38

Керівництву цегельного заводу вручено припис, щодо усунення недоліків роботи зв’язаної з технічними процесами, а саме виносу болота на проїзну частину дороги. На даний час проводиться бетонування території, яка знаходиться у власності підприємства, що у подальшому має унеможливити винесення грунту на дорогу. Детальнішу інформацію пропонуємо Вам отримати в керівництва цегельного заводу.

 

ігор
23 лютого 2016 о 14:05
Доброго дня...пане мер,скажіть будь-ласка,чи міська рада планує вжити заходів щодо,(гнізд і самих ворон) в міському парку,їх там зара сотні,і пройти неможливо тією ділянкою тротуару..з цим потрібно щось робити!!!!!
Заступник міського голови
02 березня 2016 о 11:25

Вирішення даного питання потребує залучення значних коштів, які на сьогоднішній день немає змоги виділити з міського бюджету. На найближчі роки планується оновлення міського парку, в якому буде включене питання боротьби із воронами.

Тетяна К.
17 грудня 2015 о 08:43
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка на центральному кладовищі біля кольца я хочу зробити памятник вуйкові і неможу. Томущо, там росте ялиця, яка вже всохла, колись там теж було велике дерево і поламав нам вже один памятник, як можна зробити щоб це дерево місто зрізало? Що для цього потрібно?
Заступник міського голови
23 грудня 2015 о 07:33

Необхідно звернутися до міської ради із заявою про зрізування дерева.

 СТОРІНКИ: « попередня   1    2  3  4    5    6    7   ...   9   настпуна »